Welkom
I wish that everytime I ''liked'' a jewelry on Instagram it would magically appear in my jewelry box!
Volg ons op Social Media

Service

Bij ons kun je de bestelling betalen met iDeal en creditcard (VISA en MasterCard).

Levertijd
De gemiddelde levertijd van FAAV is 1 tot 3 werkdagen. In het weekend en tijdens feestdagen kan het voorkomen dat de levertijd iets langer duurt, maar hier word je dan van op de hoogte gesteld.

 

Verzendkosten
De verzendkosten verschillen en kun je zelf aangeven wanneer je je bestelling wil gaan afrekenen. Je kan kiezen voor een verzending van €1,95 (postzegel) of een verzending van €3,80 (track and trace)

 

Verzending wijzigen
Na het plaatsen van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk deze bestelling online te wijzigen. Uiteraard kun je contact opnemen met de klantenservice om te kijken wat er eventueel geregeld zou kunnen worden. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar info@faav.nl met daarin je ordernummer waarbij je aangeeft wat je zou willen veranderen aan je bestelling.

Retourneren & Ruilen

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw pakketje zo snel en goed mogelijk bij je af te leveren. Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Retourneren is heel simpel. Stuur ons dan een e-mail naar info@faav.nl met je ordernummer en met welk product je retour wilt sturen. Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen (op eigen kosten) terugsturen naar:

Faav
Papendonk 21
4907 HP Oosterhout

Zodra we jouw pakket retour hebben ontvangen, storten we nog dezelfde dag het bedrag naar je terug! Dit zal binnen een dag / enkele dagen weer op je rekening staan. De retourzending dient binnen de afgesproken tijd in originele staat retour bij ons te zijn.

 

Bij het retourneren van SALE items krijg je een kortingscode ter waarde van het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) die 1 jaar geldig is. Let op: dit geldt alleen voor afgeprijsde artikelen uit de SALE, bij producten die zijn besteld met het gebruik van een kortingscode krijg je het aankoopbedrag natuurlijk wel retour gestort.

 

VOORWAARDEN
– Natuurlijk mag je binnen de bedenktijd het product passen voor de spiegel of door vriendinnen laten beoordelen. Zorg er wel voor dat het product netjes blijft en niet beschadigd. Mocht je het product toch willen ruilen of retourneren kunnen we namelijk iemand anders nog blij maken. En dat is waar we het voor doen.
– De verzendkosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening.
– Producten dienen binnen 14 dagen geretourneerd te zijn, anders kunnen we deze helaas niet meer accepteren.

 

Defect
Is het artikel beschadigd? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur ons dan een e-mail naar info@faav.nl met je ordernummer en een foto van de beschadiging. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen voor een oplossing. In de meeste gevallen krijg je hetzelfde artikel opnieuw toegestuurd, tenzij hetzelfde artikel niet meer op voorraad is. Dan wordt er gekeken of je geïnteresseerd bent in een ander artikel van hetzelfde bedrag, of je krijgt je geld teruggestort zodra wij het defecte artikel weer terug hebben ontvangen.