Welkom
I wish that everytime I ''liked'' a jewelry on Instagram it would magically appear in my jewelry box!
Volg ons op Social Media

Over ons

Ik ben Danique Lemoine, geboren en getogen in het mooie Brabantse Oosterhout, waar ik erg trots op ben. Al sinds jongs af aan roep ik dat ik ooit een eigen webshop wilde beginnen. En eindelijk is het dan zo ver!

Aan je eigen dromen beginnen is spannend en er komt veel bij kijken. Maar ik ben ontzettend blij dat ik deze sprong heb gewaagd. Ik ben trots. Trots op mezelf en trots dat ik deze mooie kans krijg.

Mijn webshop wordt opgezet onder de naam FAAV. Maar waarom nou deze naam? Ik ben gek op het afkorten van woorden, en de mensen die mij goed kennen weten niet beter. FAAV, de afkorting van favoriet, kwam opeens in mijn hoofd op toen ik mijn vriend vertelde dat hij mijn FAAV is. Vanaf toen is het allemaal begonnen.

Ik hoop dat ik iedereen kan blij maken met een van mijn sieraden. Je outfit is toch net iets meer af wanneer je er een leuk sieraad bij draagt ;-). Neem een kijkje op mijn website. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op via info@faav.nl en dan help ik je graag via die weg verder.

Danique-faav